Registreren op EnergieID

Maak je EnergieID account aan

• Ga naar energieid.be en klik op de knop Registreren, of ga rechtstreeks naar energieid.be/register.
  • Vul je naam, e-mailadres en een wachtwoord in.
  • Klik op Registreren.

Opmerking: Indien je een niet-residentieel gebouw wenst op te volgen, dien je je als zakelijke gebruiker te registreren, of je bestaande account te converteren.

Belangrijke informatie over je registratie

• Een e-mailadres kan slechts gekoppeld worden aan één EnergieID account.
  • Het e-mailadres dat je voor je EnergieID account gebruikt, is niet voor iedereen zichtbaar op EnergieID.
  • Vul een geldig (bestaand) e-mailadres in.

Eerste stappen na het aanmaken van je account

• Na het registreren, krijg je onmiddellijk de mogelijkheid om je energiedossier aan te maken. Een energiedossier aanmaken is gratis, meer uitleg vind je in het artikel Een dossier aanmaken.
  • Lees het artikel Aan de slag met EnergieID en ontdek hoe je kan toetreden tot groepen.
  • Leer hoe je EnergieID gebruikt op je smartphone of tablet.